header image 1 header image 2 header image 3 header image 4 header image 5 header image 6 header image 7 header image 8 header image 9 header image 10

"DE HEL" van Lieven

"De Hel van Kasterlee"

8uur s ochtends gestart op een parcours dat meer weg heeft van de ondergrond van Disney on Ice dan van een hel. Glad om te starten, moddersoep om te eindigen. Vertrokken voor de eerste 15km aan 12,5 km/u gemiddeld, niet te vlug gestart en niet zoals vele anderen die het gelijk nog niet doorhadden dat ze nog moesten fietsen en lopen na het eerste looponderdeel.  Uiteindelijk geeindigd in de achterste helft op plaats 216.

3Kant Triatlon Team zet vernieuwe ambities kracht bij met succesvolle stage

De Kattevennen aan het Nationaal Park de Hoge Kempen waren van 24 tot 26 november het decor van de herfststage van onze 3kanters. Met maar liefst 25 atleten trokken we naar de Limburg voor een prachtige, complete triatlonstage. Alle sporten werden kwalitatief getraind en er was aandacht voor twee nieuwe zaken: looptechniek en core stability.

Reuzen van Wetteren 9-40-6 km

 

Vertrokken rond 08u30 van thuis met motregen maar de buienradar had toch iets droger weer voorspeld later op de dag dus al wat optimistischer wat dat betreft .

Zwemtrainingen

De zwemtrainingen gaan door op zaterdagavond van 18u tot 20u in Ertvelde en onze zwemtrainers Karel Blondeel en Gertjan Winten leiden deze in goede banen.

Klik hier voor een overzicht van de trainingen.

 

 

Looptrainingen

Looptrainingen gaan door op donderdagavond vanaf 19u tot 20u30, onder leiding van Elias Driessen en Koen Van der Jeugt. We spreken af aan de Topsporthal in Gent.
Op zondagvoormiddag verzamelt er ook een groepje om 10u op de parking voor de wielerpiste in de Gentse Blaarmeersen voor een rustige duurloop van +/- 10 km.

Klik hier voor een overzicht van de trainingen.

 

 

Fietstrainingen

Elke zondag vertrekken we om 9u aan de Topsporthal in Gent voor een fietstraining. Jeroen Bauters en Joel Bouche voeren het 3Kant peloton aan.
Voor de liefhebbers van de MTB: vanaf oktober zullen we terug samenkomen op één van de vele toertochten (MTB) in Vlaanderen.

Klik hier voor een overzicht van de trainingen.